Over IT Bay

Wij zijn deze IT bedrijvengids begonnen omdat wij merkte dat het hele internet vol stond met bedrijven zoals computer winkels, webdesigners en andere IT bedrijven. Wij vonden dat het opvallend was dat er nog geen verzamelsite was voor alle bedrijven samen. Wat als een particulier of zakelijke ondernemer op zoek is naar een webdesigner maar ook bijvoorbeeld iemand die het netwerk kan beheren? Dan moest degene flink veel zoekactiviteiten doen om uiteindelijk een op het internet te vinden.

Diensten in de ict vindt uw partner online

Itbay.nl vond dat het tijd werd voor een bedrijven telefoongids specifiek gericht op deze zaken. Vandaar dat wij alle bedrijven in Nederland hebben verzameld tot een gecombineerde zakelijke en particuliere website waar dus iedereen terecht kunt. Wij zijn dus de plek als u op zoek bent naar een webhost, een seo specialist of een budget webdesign. En natuurlijk voor alle andere aspecten die samenhangen met ict, zoals  kunt bij ons op de website vinden. De bedrijven kunnen gefilterd worden aan de hand van meerdere filters waardoor u ook die ene ict specialist bij u in de buurt vindt.

Ict producten, selecteer uw shop

Bent u niet opzoek naar een bedrijf dat u diensten kan leveren maar heeft u juist ict producten nodig? Dan bent u bij It-bay ook aan het goede adres. Wij hebben namelijk alle webshops geselecteerd die producten aanbieden in de It branche waarmee u alle artikelen vinden hier online. Denk bijvoorbeeld aan moederborden, usb-sticks en boxen alles kan hier gevonden worden. Maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctie en kom er snel genoeg achter waar het dichtstbijzijnde bedrijf voor u is!